mutfak dolabı modelleri. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Pages - Menu

Lake Mutfak Dolapları

Lake mutfak dolapları renk, model, desen çeşitleri ve şık görünümü ile en fazla dikkat çeken ve beğeni toplayan mutfak modelleri arasındadır. Son yıllarda yeni evlenenler ya da mutfağında değişiklik yapmak isteyen hanımlar tarafından da en çok rağbet edilen mutfak modelleri arasında yer alan lake mutfak dolabı modelleri, kendi kategorisinde ön sıralarda geliyor.

Uzun ömürlüdür : Lake mutfakların imalatında kullanılan teknik, ham MDF üzerine astar atılıp daha sonra boyandığından boya, MDF ile %100 kaynaşır. Bu boyama sayesinde MDF’nin dış ortamla irtibatı tamamen kesilmiş olduğundan kapaklarınız yemek buharından, nemden veya sudan kesinlikle etkilenmez.

Estetiktir : Lakenin desen çeşitleri, sınırsız renk seçeneği ve parlak görünümü sıradan bir MDF’yi şık bir mobilya görünümüne dönüştürebilir… Lake dolapları istediğiniz şekilde dekore edebilir ve dekore ederken istediğiniz deseni ve rengi seçebilirsiniz…

Kazançlıdır : Lake mutfak dolapları, diğer dolaplara göre daha pahalı olabilir fakat kullanım kolaylığından ve dayanıklılık açısından lake kapaklardan alacağınız verimi diğer modellerinden alamazsınız, zira lake kapaklar boyalı kapaklar olduğundan dolayı renginden yada deseninden sıkıldığınızda mutfak dolabınızı istediğiniz renge, modele veya desene çevirebilirsiniz.

Özgündür : Lake mutfak dolapları ya da lake kapaklarda renk seçimi tamamen sizin elinizde olduğundan dolayı, lake mutfak modelleri diğer mutfak modellerine nazaran daha özgündür. İstediğiniz renkte istediğiniz modelde ve istediğiniz desende modeli talep edebilir ve sahip olabilirsiniz. Mutfak dolaplarınızın kapaklarına farklı desenler çizebilir, farklı motifler ekleyebilirsiniz bu tamamen sizin elinizdedir.

Sağlıklıdır : Lake mutfak dolaplarının yüzeyi poliüretan boyalarla boyandığından, leke tutmadığı gibi bakteri ve virüsleri yüzeylerinde barındırmazlar ki lake kapaklar ; insan ve çevre sağlığına zararlı maddeler içermeyen KA-Q TS-EN ISO 9001-2000 kalite belgelerine sahip boyalarla boyanırlar.


0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

Obaley.com - Medyadsense Theme