mutfak dolabı modelleri. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Pages - Menu

Siemens Ankastre Modelleri

Siemens ankastre olarak teknoloji ve dizaynı aynı çizgide buluşturan yeni siemens ankastre blueart koleksiyonu, mutfaklara güneş ışığının canlılığı ve göz alıcı gökkuşağı renklerini getiriyor ve mutfaklarında dizaynı ve kolay kullanımı birlikte isteyen dekorasyon severlere hitap etmekte..
Siemens ankastre tasarımlarıyla birbirine tam olarak uyumlu ankastre setten oluşan blueArt ankastre koleksiyonun tanıtımı, ilk olarak Mutfak Banyo Ankastre 2009 Fuarı’nda gösterildi..

Altı-On Mayıs tarihleri süresince düzenlenmekte olan Mutfak, Banyo Ankastre Cihazlar Fuarı 2009, mimar, iç mimar ve dizaynırlar ile müteahhitler, taahhüt firmaları ve mobilya yan sanayi üretim firmalarını bir araya getirdi.


Güzel yaşam alanına dönüşen mutfakların oluşturulması için gerekli olan tasarım, kolay kullanım ve ürün çeşitliliğine sahip Siemens ankastre olarak, uluslararası fuar tecrübelerimizi de fuara taşıdığını iletti..

Ülkemizin mutfak ve ankastre cihazlar konusunda tek fuarı olan Mutfak, Banyo ve Ankastre Cihazlar Fuarı’nın, en yenilikçi teknolojik özelliklere sahip siemens ankastre ürünleri tanıtmak ve gelişmiş siemens ankastre mutfak ürünlerini sunmak için bu fuarda ön saflarda yer almıştır..

Siemens blueArt ankastre koleksiyonuna ait ürünler, ister yan yana ister üst üste olarak yerleştirilebiliyor ve her iki durumda da tüm ürünlerle büyük bir uyum içinde ve her bir detayı ile aynı pozisyonda görünüyor.Siemens ankastre blueart her bir parçanın tasarımı ayrı olarak tamamlaması ile siemens fırınlarla hem compact mikrodalga fırın, hem siemens kahve makineleri hem de bulaşık makineleri uyumlu bir birliktelik sergiliyor.

Yeni blueArt ankastre koleksiyonunda bulunan 40 santimetrelik geniş domino ocakları, genişlikleriyle yemek pişirme işlemini kolaylaştırıyor ve mutfaklarda ergonomiyi geliştiriyor.

Sıcaklığın bir bölümünü ocak gözünü ısıtmakta kullanan geleneksel ısıtma yönteminin yol açtığı enerji ve zaman kaybı Siemens’in blueArt ankastre koleksiyonunda geliştirdiği powerİndüksiyon ocaklarla sorun olmaktan çıkıyor.Siemens ankastre indüksiyon ocaklarda , tenceredeki yemek, en yüksek ısı kademesi olan 9’dan daha yüksek bir ısıda pişirilmek istendiğinde, powerBoost işlevi devreye giriyor ve kullanılan ocak gözünün maksimum ısıtma gücü artırılıyor.

Yeni seri gazlı ocaklarda bulunan Timer özelliği, istenen pişirme zamanının programlanmasını sağlıyor ve bu sayede ocakta unutulmuş olsa bile yemekler tam lezzetinde pişiriliyor.




0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

Obaley.com - Medyadsense Theme