mutfak dolabı modelleri. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Pages - Menu

Siemens blueArt ankastre

Ankastre mutfak denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Siemensin Blueart serisi ürünleri gerçekten şahane. Şıklığıyla göz doldururken kalitesiyle de bütçenizi koruyor.

Siemens ankastre ürünlerine farklı tasarım ve modeli ile yeni siemens ankastre blueart koleksiyonu eklendir. Mutfağınızda gün ışığının canlılığını ve göz alıcı gökkuşağı renklerini mutfağınızdan içeri alıyor. Mutfaklarda yerleşimi ve rahatlığı birlikte buluşturan dekorasyon hayranlarına hitap ediyor.

 Güzel yaşantı alanlarına çevrilen mutfakların yapımı için gereken tasarım, dizayn, kolay kullanım ve ürün çeşitliğini içinde bulunduran Siemens ankastre olarak, uluslararası mutfak fuarında bilgi ve tecrübemizi ortaya koyarak kanıtladı.

Siemens Blueart ankastre koleksiyonunun içinde bulundurduğu ürünler, zevkinize göre monte edilebiliyor, isterseniz üst üste koyarak ister yan yana dizerek her iki durumda da bütün ürünlerle güzel bir uyum içinde her bir detayı düşünülmüş ve aynı pozisyonda bulunuyor.

Siemens ankastre blueart’ın her ayrı bir parçasının dizaynı ve tasarımı ayrı olarak tamamlanması ve siemens fırınlarla compact mikrodalga fırın, siemns kahve makineleri ve siemens bulaşık makineleri ile ahenk içinde bir görünüm sağlıyor.

Simens yeni blueart ankastre koleksiyonunda görülen 40 cm’lik geniş domino ocakları, büyüklükleri ile yemek pişirme işlerinizde size büyük rahatlık sağlıyor ve mutfaklarda ergonomiyi sizelere sunuyor.

 Siemens’in ankastre ürünü indüksiyon ocaklarında, tenceredeki yemeği, en yüksek ısı seviyesi olan 9′da daha iyi ısıda pişirme istendiğinde poerBoost işlevini ortaya koyuyor.



0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi

Obaley.com - Medyadsense Theme